LLT Digital solutions Vođenje društvenih mreža

Vođenje društvenih mreža

Društvene mreže postale su glavni kanal promocije brendova na tržištu, a kreiranje kvalitetnog i zanimljivog sadržaja o vašim uslugama i tvrtki, prvi je korak u privlačenju novih klijenata putem ovih kanala. Naš je zadatak kreirati edukativan i zabavan sadržaj kako biste se povezali sa svojim klijentima, stvorili odnos povjerenja i uspješno izgradili online zajednicu oko svog brenda.

Zašto smo pravi odabir za vas

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu rada u marketingu znamo kako postići pozitivne rezultate primjenjujući metode digitalnog marketinga. Razumijemo specifične prodajne procese u poslovanju što znači da ćemo za vas kreirati uspješne digitalne marketing strategije.

Postižemo da društvene mreže postanu izvor vaših kupaca.

Specijalizirani smo za vođenje društvenih mreža i generiranje upita

Smanjit ćemo vam troškove marketinga
Dovest ćemo na vaše web stranice više prometa.

ŠTO JE UKLJUČENO

Naša usluga vođenja društvenih mreža štedi vrijeme vašem timu koji se onda može posvetiti svojem core businessu. Kako biste vi lakše koordinirali svoje ostale procese, mi ćemo odraditi sljedeće:
-Kreiranje digitalne strategije
Izradit ćemo strategiju digitalnog marketinga kako biste točno znali što ćemo poduzimati na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj bazi

-Objavljivanje kreativnog sadržaja
Vašu jedinstvenu priču ispričat ćemo objavljivanjem kvalitetnih vizualnih sadržaja i kreativnim promotivnim kampanjama.

-Angažiranje vaše publike
Društvene mreže su za druženje! Potičemo publiku da aktivno sudjeluje i time stvaramo kvalitetnije veze s vašom publikom.

-Praćenje i izvještavanje
Konstantno pratimo aktivnosti i rezultate te vas o tome izvještavamo. Na taj način možete lakše donositi odluke o poslovanju.