LLT Digital solutions Google i Facebook oglašavanje. Postanite vidljiviji brand

Google i Facebook oglašavanje. Postanite vidljiviji brand

Instagram oglašavanje

Instagram je svojim rastom i razvojem privukao ne samo mlađu, nego i onu malo stariju publiku, koja ima kupovnu moć. Zahvaljujući neprestanom rastu, ondje se nalazi jako puno korisnika, a među njima su i vaši potencijalni kupci. Mi ćemo vam pomoći pronaći ih.

Facebook oglašavanje

Facebook je i dalje alfa i omega oglašavanja na društvenim mrežama. I dalje uspješno drži svoje mjesto unatoč brojnim drugim društvenim mrežama koje se konstantno pojavljuju. Facebook marketing dokazano uspješno dovodi do izgradnje online zajednice, baze korisnika/kupaca te, naravno, prodaja.

Google Ads Oglašavanje

Google Ads, nekadašnji Google Adwords, najmoćniji je i najkorišteniji oglašivački alat na svijetu. Omogućuje precizno targetiranje točno onih korisnika koji pokazuju jasnu namjeru da kupe proizvod ili uslugu koju vi nudite. Pomažemo vam da kupe kod vas, a ne kod vaše konkurencije.

PPC oglašavanje (pay per click) digitalno je oglašavanje prilikom kojeg plaćate samo kada netko klikne na vaš oglas. Radi se o vrlo učinkovitom tipu oglašavanja, a najpoznatiji i najučinkovitiji u tome u današnje vrijeme jest Google Ads platforma (nekadašnji Google Adwords), odnosno oglašavanje na Google tražilici.

PPC oglašavanje jedan je od stupova internet marketinga i najboljih načina na koji možete plasirati vaš proizvod ili uslugu te doći do potencijalnih kupaca.