Prijava Vaše web stranice na sve vodeće tražilice

Milijuni internet korisnika svakodnevno koriste tražilice da pronađu web stranice. Možete li si priuštiti da Vas ne pronađu?
Istraživanja pokazuju da 85% posjetilaca dolazi na web stranice putem web tražilica, a 56,6% internet korisnika traži samo na prve 2 stranice.
Ako vaše stranice nisu pozicionirane dovoljno visoko u tražilicama (bar na prve 3 stranice kod pretrage), nitko od internet korisnika neće doći na Vaše stranice. Još gore, otići će kod vaše konkurencije.
Web tražilice su vrlo važan i kvalitetan izvor posjetilaca jer na vaše stranice šalju internet korisnike koji su upisali keyword ( ključnu riječ ili izraz ) koja opisuje proizvod ili uslugu koji oni traže. Ukoliko ste ispravno izradili svoje web stranice one će se pojavljivati pri samom vrhu prilikom pretrage i na taj način će vaše stranice posjetiti korisnici interneta kojima su zanimljive vaše usluge i proizvodi, znači dobivate 100% ciljane posjetioce. Kako svaki dan ima sve više i više internet stranica, i svaki dan ih je sve više i više upisano u tražilice, Vaše stranice se natječu sa sve većim brojem drugih internet stranica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

© 2021 La Luna Tecnologia |